LOOPBAAN BEGELEIDING

www.hansvanderperre.be/loopbaancoach

Welkom bij mijn loopbaanbegeleiding met behulp van loopbaancheques ter waarde van 700€ van de VDAB!

  • Ben je op een punt in je carrière gekomen waar je je afvraagt welke richting je wilt inslaan?
  • Voel je je vastgelopen in je huidige baan en heb je behoefte aan professionele begeleiding om de juiste stappen te zetten?

Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Mijn loopbaanbegeleiding helpt je om helderheid te krijgen over je loopbaandoelen, talenten en drijfveren. Ik bied individuele begeleiding op maat, waarbij ik samen met jou op ontdekkingsreis ga om je professionele pad te verduidelijken en te versterken.

Een uniek voordeel van deze aanpak is het gebruik van loopbaancheques, uitgegeven door de Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding (VDAB). Met behulp van deze cheques krijg je toegang tot hoogwaardige loopbaanbegeleiding tegen een betaalbaar tarief.

Hoe werkt het?

De loopbaancheques zijn beschikbaar voor iedereen die minstens 7 jaar werkervaring heeft, waarvan de laatste 2 jaar als werknemer of zelfstandige.

Met de cheques - ter waarde van 700€ - heb je recht op 4 uur loopbaanbegeleiding in de eerste loopbaancheque en nog eens 3 uur in de tweede cheque, tegen een sterk gereduceerd tarief. Uw investering bedraagt slechts 40€ (in sommige gevallen integraal terugbetaalt door bvb het ACV).


Ik sta voor je klaar om je te begeleiden in elke fase van je loopbaantraject. Ik bied een vertrouwelijke en ondersteunende omgeving waarin je jezelf kunt ontdekken, je sterke punten kunt benutten en je carrièredoelen kunt verwezenlijken.

Voor wie en Waarom?

Of je nu een carrièreswitch overweegt, je vaardigheden wilt ontwikkelen, je zelfvertrouwen wilt vergroten of simpelweg duidelijkheid wilt krijgen over je loopbaanpad, wij helpen je graag. Mijn begeleiding is gebaseerd op een combinatie van bewezen methodologieën, gerichte gesprekken en praktische tools die je helpen om concrete stappen te zetten naar een succesvolle en bevredigende loopbaan.

Investeer in jezelf en maak gebruik van de loopbaancheques van de VDAB om je professionele groei te stimuleren.
Neem vandaag nog contact met mij op om te ontdekken hoe ik jou kan ondersteunen in je loopbaantraject.
Samen zorgen we ervoor dat je de juiste koers vindt en met vertrouwen stappen zet richting een toekomst vol voldoening en succes.

Wacht niet langer, jouw professionele ontwikkeling begint hier.

contact opnemen :

stuur mij een mail :hans.vanderperre@gmail.com
bel me op : 0476/17.52.08

www.hansvanderperre.be/loopbaancoach

Nood aan meer tips? Bekijk onze blog

Heb je nog vragen? Neem contact op.

Direct beschikbaar

onmiddellijk te gebruiken

Veilig betalen

Via SSL encryptie

Omruilen

14 dagen bedenktijd