PERSOONLIJKE GROEI

Naast mijn online-leermodules blijf ik mezelf voortdurend ontwikkelen om mijn cliënten de best mogelijke coaching- en begeleidingservaring te bieden.

Dit doe ik onder andere door middel van buiten coachingsactiviteiten zoals bosbaden en offtracks in de natuur.

Bosbaden is een unieke manier van coachen waarbij we ons onderdompelen in de natuur en onze zintuigen openen om de helende kracht van de natuur te ervaren. Dit kan leiden tot een diepere verbinding met jezelf en je omgeving, en kan helpen bij het vinden van nieuwe inzichten en perspectieven.

Offtracks in de natuur (of bosbaden) is een andere vorm van coaching die gericht is op het verkennen van onbekende paden en nieuwe uitdagingen. Hierbij gaan we letterlijk off the beaten track en worden we uitgedaagd om onze grenzen te verleggen en nieuwe perspectieven te ontdekken. Dit kan een inspirerende ervaring zijn die kan bijdragen aan persoonlijke groei en ontwikkeling.

Naast deze buiten coachingsactiviteiten bied ik ook face-to-face coachingsgesprekken aan over loopbaanbegeleiding en oriëntatie. Dit kunnen waardevolle gesprekken zijn voor iedereen die op zoek is naar meer richting en zingeving in zijn of haar carrière. Tijdens deze gesprekken kijken we naar jouw persoonlijke kwaliteiten, vaardigheden en interesses, en zoeken we samen naar mogelijkheden om deze in te zetten in je werk.

Of je nu kiest voor buiten coachingsactiviteiten of face-to-face coachingsgesprekken, ik sta klaar om je te helpen op je pad naar persoonlijke groei en ontwikkeling. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Voor Bosbaden, al wandelend in het bos interessante thema's challengen en uitdiepen, kan je terecht op :
link > www.hansvanderperre.be/bosbaden

Voor Loopbaanbegeleiding & coaching
link > www.hansvanderperre.be/loopbaancoach


Door in te schrijven op de nieuwsbrief, kan je regelmatig op de hoogte gehouden worden op nieuwe modules.

Onderstaande modules kunnen reeds geboekt worden. Voor mijn beschikbaarheid, kijk op "BOOK ME NOW"

Uitgelichte producten

G R A T I S
DIY WERKBOEK "Meer Plezier op het werk"
DIY WERKBOEK "Meer Plezier op het werk"
DIY WERKBOEK "Meer Plezier op het werk"
Het DIY-werkboek "Meer plezier op het werk" is een waardevol hulpmiddel voor iedereen die meer plezier wil ervaren op het werk
€0,00
G R A T I S
DOELEN STELLEN voor 2024
DOELEN STELLEN voor 2024
DOELEN STELLEN voor 2024
YearCompass is een gratis boekwerk dat je helpt om te reflecteren op het jaar en om het volgende te plannen. Het doel van het e
€0,00

Nood aan meer tips? Bekijk onze blog

Heb je nog vragen? Neem contact op.

Direct beschikbaar

onmiddellijk te gebruiken

Veilig betalen

Via SSL encryptie

Omruilen

14 dagen bedenktijd