ONLINE COACHING

Ik geloof dat iedereen het potentieel heeft om succesvol te zijn
en ik wil je graag ondersteunen bij het realiseren van je doelen en ambities.

Welkom !

Hier vind je alle informatie over de online coaching die ik aanbied op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, professionele vaardigheden en competenties.

Ik help je graag om je verkoop-, marketing- en managementvaardigheden te verbeteren, zodat je succesvoller kunt zijn in je carrière.

Ook bied ik online loopbaanbegeleiding- en coaching aan om je te helpen bij het vinden van de juiste richting in je loopbaan.

1/ verbeteren van uw verkoopsprestaties in de business-to-business omgeving

Als u op zoek bent naar een effectieve manier om uw verkoopprestaties te verbeteren in de business-to-business omgeving, dan bent u hier aan het juiste adres. Online coaching kan u helpen om uw verkoopstrategie te optimaliseren, uw communicatieve vaardigheden te verbeteren en u te helpen bij het oplossen van problemen en uitdagingen waar u als verkoper in de b-t-b omgeving tegenaan loopt.

Bij online coaching werken we samen via videoconferenties en online platforms. Dit biedt flexibiliteit en gemak, zodat we sessies kunnen plannen die passen bij uw schema en locatie. U kunt zich dus vanuit het comfort van uw eigen kantoor of thuisomgeving laten coachen.

Onze coaching is gebaseerd op uw specifieke behoeften en uitdagingen, en we werken samen aan het ontwikkelen van een strategie die bij u past. Dit omvat onder meer het identificeren van uw sterke punten en verbeterpunten, het bepalen van uw doelen en het ontwikkelen van een actieplan om deze doelen te bereiken.

Bij het coachen van verkoopprofessionals in de b-t-b omgeving ligt de nadruk op het verbeteren van uw communicatieve vaardigheden en het opbouwen van vertrouwen bij uw klanten. Dit omvat onder meer het ontwikkelen van een effectieve verkoopstrategie, het verbeteren van uw presentatievaardigheden, en het leren omgaan met weerstand en bezwaren van klanten.

Ik heb ruime ervaring in het coachen van verkoopprofessionals in de b-t-b omgeving en heb mijn kennis en expertise ingezet om klanten te helpen hun verkoopdoelen te bereiken. Als u geïnteresseerd bent in het verbeteren van uw verkoopprestaties en het behalen van uw doelen, neem dan gerust contact met me op voor meer informatie over online coaching.

Als u geïnteresseerd bent in online coaching op het gebied van B2B verkoop, neem dan gerust contact met mij op voor meer informatie over mijn coaching programma's en mijn aanpak

Neem gerust een kijkje op mijn website en neem contact met me op als je meer informatie wilt of als je geïnteresseerd bent in mijn coachingprogramma's.

Ik kijk ernaar uit om met je samen te werken!

Zie beschikbaarheden door te klikken op : maak een afspraak met mij (reservering)


U kan me inboeken door op bovenstaande link te klikken - Onderaan kan U in de module "CONSULTING & ADVIES" het aantal uren (in blokken van 2 uur) opgeven die U wenst te boeken voor de online coaching.

Nood aan meer tips? Bekijk onze blog

Heb je nog vragen? Neem contact op.

Direct beschikbaar

onmiddellijk te gebruiken

Veilig betalen

Via SSL encryptie

Omruilen

14 dagen bedenktijd